Prodloužení balkónů se určitě vyplatí

Velký balkón vám dává možnost trávit čas na čerstvém vzduchu a zároveň získat více prostoru. Pokud si ho zasklíte, dá se využívat celoročně.

Malý balkón, kam se ani nevejde stoleček se židlí. Stará podlaha a vzhled, který rozhodně neodpovídá 21. století. Je čas na změnu! Spolu s prodloužením balkónů se dělá i jejich rekonstrukce/revitalizace.

Balkon větší až o 80 cm

Prostor na balkoně je možné zvětšit až o 80 cm, a to bez nutnosti jakéhokoliv zakládání. Ocelová konstrukce přitom celou statiku budovy zatíží jen minimálně (před začátkem práce je nutné spočítat zatížení statikem). Na balkónu se přitom provádí vícero změn, přidání konstrukce nestačí. Když už se balkón zvětšuje, přichází na řadu jeho kompletní rekonstrukce. Co se tedy na balkónu změní?

Větší balkon znamená řadu výhod

Přemýšlíte, jestli má investice do prodloužení balkónů smysl? Jednoznačně ano, přinese totiž řadu výhod.

Větší obytná plocha: Balkón lze využívat jako další místnost, pokud si ho necháte zasklít. Samozřejmě bude v zimě trochu chladnější než ostatní místnosti, ale využívat ho jde.

Vlastní zahrádka: Vždycky jste snili o vlastních bylinkách, jahodách či rajčátkách, jenže bydlíte v bytě? S balkónem slušné velikosti to nemusí být problém.

Sušení prádla za každého počasí: Zasklený balkón znamená možnost sušit prádlo i tehdy, když prší. Vlhkost se dovnitř nedostane.

Balkón bez prachu a hluku: Jestliže si balkón necháte zasklít, přestane vás omezovat také prach nebo pyl přilétající z ulice.

Vyšší hodnota bytu: Byty s velkými balkóny jsou pro zájemce o koupi atraktivnější. Balkón prostě má svou hodnotu.

Modernější vzhled: Nejen samotný balkón, ale celá budova bude s rekonstruovanými balkóny působit moderněji.

Potřebujete ještě více důvodů k prodloužení balkónů? Zeptejte se svých známích nebo napište přímo nám!