Nechte zasklít svůj balkon a lodžii!

Balkony a lodžie jsou významným prostorem každého bytu nebo domu – slouží k pěstování rostlin, sušení vypraného prádla, jako relaxační místo nebo pouze zvětšují obytnou plochu bytu. Právě z těchto důvodů si zaslouží zasklít a zateplit. Tento rok byl sice podzim teplotně nadprůměrný, ale s jistotou můžeme říct, že zanedlouho stupně na teploměru budou neúprosně klesat k bohu mrazu. Než se tak stane, je ideální čas zvážit zasklení balkonů a lodžií. Toto vylepšení sebou nese nespočet výhod, které vám popíšeme v tomto článku. 

Balkon a lodžie

Nejdříve si upřesníme, jaký je rozdíl mezi balkonem a lodžií.

Proč zasklít balkon a lodžii? 

Na tuto otázku máme hned deset odpovědí s důvody, proč si nechat nainstalovat zasklení balkonu nebo lodžie s naší firmou BELSTAV CZ.

Rozhodli jste se pro zasklení?

Výhody zasklení balkonu a lodžie už znáte, ale jak je to s náležitostmi kolem? Záleží, na jakém objektu se budou naše služby provádět. Jedná se o rodinný dům, zasklení všech nebo jednoho balkonů na panelovém domě? Celková montáž se považuje za rekonstrukci a je s ní spojená návštěva stavebního úřadu, kde vám poradí, zda stačí ohlášení o stavbě nebo je nutné vyřídit stavební povolení. Druhý krok už je na naší firmě BELSTAV CZ a tím je samotná montáž. 

 

S radostí vám vytvoříme nezávaznou cenovou kalkulaci, zašleme ceník, zodpovíme všechny dotazy a najdeme to pravé zasklení pro váš balkon a lodžii. Kontaktujte nás telefonicky nebo pomocí našeho formuláře.