I vnitřní společné prostory domu si zaslouží pozornost

Kompletní revitalizace panelového nebo bytového domu by se neměla omezit jen na exteriéry. Vždyť chceme-li pěkné a bezpečné bydlení, musíme zvažovat i opravy a renovace uvnitř. Jak by to vypadalo, když by člověk vstoupil do navenek krásného domu a uvnitř se mu naskytl pohled na oprýskané stěny a rozbité schody?

Vysvětlení termínu vnitřní společné prostory

Co tím vlastně myslíme, když řekneme „vnitřní společné prostory“? Jde o místa, kde se mohou pohybovat všichni jednotliví obyvatelé domu a jejich případné návštěvy: tedy vstupní portály, chodby, schodiště, výtahy a například také sklepy.

Ideální vnitřní prostory

Představme si takový bezchybný společný vnitřní prostor domu. Jak by asi vypadal? Rozhodně zde budou hezky vymalované stěny, nikde nebude odkrytá nevzhledná kabeláž, na podlaze bude nová pěkná dlažba nebo linoleum. Dále pak tu budou bezpečné schody se zábradlím s madly, funkční a bezpečně fungující výtahy, správné a estetické označení jednotlivých podlaží. Taktéž světla budou ve všech chodbách a na všech podlažích funkční, ideálně spustitelná pohybovým čidlem. Ve sklepech budou jednotlivé kóje opatřené mřížemi a v neposlední řadě se bude všechno výše jmenované snadno a dobře udržovat.

Takovýto vysněný vnitřní prostor domu už nemusí být pouhou představou! Pomůžeme vám jej proměnit ve skutečnost. Neváhejte a pošlete nám nezávaznou poptávku.

Pro přehlednost ještě rekapitulace

V rámci oprav společných prostor bytových a panelových domů provádíme následující činnosti: